Anne-Marie Blink

home activiteiten
koren - KiB
workshops
biografie
contact   


 KANKERINBEELD

Koren door heel NederlandDat kanker niet het eind van het lied hoeft te betekenen is gelukkig inmiddels een vertrouwde gedachte. Dat het ook het begin van een lied of zelfs een repertoire kan zijn, is minder bekend.

Sinds 2003 hebben vele mensen die op een of andere wijze met kanker te maken hebben (hebben gehad), hun heil en veel plezier gevonden in één van de "Zingen voor je Leven" koren.
Jaarlijks worden er in Nederland nieuwe koren opgericht. Er zijn er nu >35.

Amsterdam
Wanneer:     Eens in de 2 weken op vrijdagmorgen van 10.00 - 13.00 uur.
Adres    :      Centrum Crea, Nieuwe Achtergracht 170, 1018 WV Amsterdam.


Utrecht
Wanneer:     Eens in de 2 weken op woensdagmorgen van 10.30 - 13.00 uur.
Adres:          Cabane, Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht

De algehele leiding is in handen van zangeres, dirigent, stemdocent/coach Anne-Marie Blink.


Programma

Het eerste uur wordt besteed aan het losmaken van het lichaam en de stem. We werken aan de adem, de fysieke inzet en de gevoelsmatige kwaliteit van zingen.

Als de stembanden aldus zijn gesmeerd en na een kopje koffie of thee, werken we ongeveer 90 minuten aan een repertoire dat onder meer door de koorleden zelf is ingebracht. Het koor staat open voor iedereen en ieders stem is mooi!

Daarnaast spelen lotgenotencontact en het geven van uitvoeringen voor o.a. lotgenoten die nog in behandeling zijn, een grote rol. Samen steun je elkaar!

Kosten
Amsterdam, per jaar  :  € 105,-- per persoon.   Opgeven en Informatie:  Lilian van Bentum, lilianvanbentum@gmail.com

Utrecht, per jaar         :  € 120,-- per persoon.   Opgeven en informatie:  Denise Cremers, zingenvoorjelevenutrecht@gmail.com©2016 Stichting Andere Klank